Narrowcasting

 

 

Is het nieuwe medium waarmee zeer specifieke content – audiovisuele boodschappen – op een aantrekkelijke en interactieve manier kunnen worden gecommuniceerd naar een specifieke doelgroep op een gekozen locatie. Met elkaar verbonden displays, geïnstalleerd op diverse locaties, kunnen centraal worden aangestuurd en beïnvloed zodat een maximaal visueel effect en impact kan worden bereikt. Op een dynamische en flexibele wijze wordt multimedia (advertenties, beelden, video, foto’s, presentaties, internet pagina’s etc.) vertoond op individuele of groepen van schermen, op de juiste plaats, de juiste tijd en voor het juiste publiek.

 

 

Omzet vergroten
Elke ondernemer is op zoek naar mogelijkheden om zijn omzet te vergroten. De praktijk heeft inmiddels wel uitgewezen dat communiceren via beeldschermenwerkt. Met narrowcasting heeft u 24 uur per dag uw eigen televisiekanaal ter beschikking. U kunt uw doelgroep veel vertellen terwijl zij aan het winkelenof wachten zijn.

Informeren en inspireren
Aanbiedingen, nieuws, activiteiten, innovaties, medewerker van de maand, het weer of het weekmenu er zijn geen grenzen aan de informatie als het om narrowcasting gaat.

Waarschuw iedereen direct bij een calamiteit!
Wat doen UW medewerkers wanneer er een alarm afgaat? Helaas toont onderzoek aan dat 75% van uw medewerkers niet eens zal reageren, omdat ze ervan uitgaan dat het een vals alarm is. Dus hoe kunt u uw medewerkers en het publiek dan wel waarschuwen bij een ECHTE calamiteit? Vertel niet alleen wat er aan de hand is, laat het ze zien! Publiceer onmiddellijk een opvallende alarmmelding op alle PC-, TV- en grote schermen, en zelfs op mobiele telefoons en PDA’s. Met Netpresenter’s Emergency Alert Server kan dat in drie muisklikken! Publiceer snel en eenvoudig alarmmeldingen in verschillende talen, laat de melding vergezeld gaan van een (gesproken) waarschuwing of alarmsignaal en voeg details over de calamiteit of evacuatie-instructies toe. Tenslotte nemen mensen gedetailleerde alarmmeldingen eerder serieus dan algemene. Bovendien is de ene calamiteit de andere niet. Wat doet u bijvoorbeeld bij een belangrijke virusmelding? En wat bij een brand op de vaste verzamelplek?

Wilt u meer informatie of gewoon een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden neem dan vrijblijvend contact met ons op.