Referenties

Onze klanten zijn onze beste referenties. Hieronder krijgt u een overzicht van enkele klanten en een beschrijving van de vraagstelling en oplossing zoals geboden door de professionals van Twicesolutions. Wij werken onder andere voor:

 


 

M. Kramer is in 1996 begonnen als 1 manszaak met een loodgietersbedrijf als dienstverlening. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een gezond bedrijf met inmiddels 35 medewerkers in dienst. Natuurlijk speelt de beschikbaarheid van de ICT op de kantoren hierbij een steeds grotere rol.

Het vraagstuk dat er lag was de complete ontzorging van de automatisering. Bij deze firma hebben wij Desktop Online geïmplementeerd.

 

 


 

Chiropractie Kuipers is gevestigd in Zutphen. Chiropractie is een natuurlijke geneeswijze, waarin de wervelkolom en het zenuwstelsel centraal staan. Het is ontstaan in 1895 en geniet nu bekendheid over de gehele wereld. Het woord chiropractie is afgeleid van het Griekse woord ‘cheiros’ hand en ‘pratto’ beoefenenen. Het betekend dus: met de hand beoefenen.

Chiropractie Kuipers wou graag 1 aanspreekpunt voor al hun ICT vraagstukken en tevens managed werkplek support. Bij deze firma hebben wij Managed Services i.c.m. onsite systeembeheer geïmplementeerd.

 

 

 

 

Gelderland Vakbladen is een uitgeverij van uiteenlopende kranten, tijdschriften en boeken. Dankzij ruim 20 jaar ervaring heeft Gelderland Vakbladen een grote expertise in verschillende thema’s en disciplines, zoals teksten, fotografie, vormgeving,  acquisitie, drukwerk en verspreiding.

Gelderland vakbladen zochten 1 aanspreekpunt voor al hun ICT processen en support en onderhoud op hun serverpark. Managed Services in combinatie met onsite systeembeheer en proactieve monitoring was voor hun de beste oplossing.

 

 

 

SC Johnson heeft een reputatie verworven van producten die betrouwbaar zijn, producten die ontworpen en geproduceerd zijn naar de hoogste maatstaven van kwaliteit en uitmuntendheid. Opgericht in 1886 als een parket vloeren bedrijf door Samuel Curtis Johnson, was het eerste voorbeeld van innovatie het herkennen van de behoefte aan een speciaal samengesteld product om te zorgen voor de parket vloeren, Johnson’s Kant-en-klare was. Meer dan 125 jaar later is de familie Johnson nog steeds eigenenaar en beheerder van het bedrijf wat inmiddels in meer dan 70 landen actief is.

Inplementatie van narrowcasting systemen over het gehele firma.

 


In 1906 werd in Nederland vanuit een kleine werkplaats een liftenbedrijf opgericht. In de loop van de jaren is Schindler Liften B.V. uitgegroeid tot een organisatie met 400 werknemers, die deel uitmaakt van de Schindler Groep in Zwitserland. Schindler Liften B.V. installeert, onderhoudt en moderniseert liften en roltrappen en -paden. Wereldwijd vervoert Schindler dagelijks meer dan 900 miljoen mensen.

In samenwerking met Schindler liften leveren wij een compleet narrowcasting systeem voor in de lift.  Hierdoor kunnen de reizigers van informatie voorzien worden die op dat moment van belang is.

 

Natuurlijk is dit maar een kleine greep uit onze referentie portofolio. Mocht u toch nog meer informatie willen of andere vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.