Webdesign

Betaalbaar webdesign
Twicesolutions biedt perfecte mogelijkheden om uw merk of bedrijf op unieke wijze te positioneren. Onderscheidend vermogen wordt steeds belangrijker met het groeiende aanbod op allerlei gebieden. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw website een waardevolle en creatieve toevoeging is op uw gehele marketingcommunicatie. Afgestemd op uw doelgroep én huisstijl, maar bovenal onderscheidend en toch functioneel.

Ontwikkeling & realisatie
Een goede en creatieve website wordt altijd vooraf gegaan door een goed en creatief concept. Alleen met creativiteit kunt u ervoor zorgen dat uw boodschap ook écht opvalt. Juist daarom besteden wij samen met u veel aandacht aan de conceptfase. Zodat u er zeker van bent dat uw boodschap bij uw doelgroep overkomt. Nadat we de conceptfase met de opdrachtgever volledig hebben doorlopen, gaan we in verschillende fasen verder met de realisatie van de website. Het gaat in deze fase om een uitwerking van datgene wat we samen vooraf hebben besproken.

E – marketing
Een begrip dat kort en bondig samengevat kan worden: “uw resultaten via het internet verhogen”. Hierbij kunt u denken aan het vergroten van uw bezoekersaantallen, uw online omzet vergroten en het verkrijgen van een grotere naambekendheid. Hiervoor zijn talrijke toepassingen beschikbaar die elk op hun manier van belang kunnen zijn. E-marketing kan ondermeer bestaan uit banneren, online enquêtes, nieuwsbrieven, adword campagnes of een uitgekiende combinatie van verschillende mogelijkheden. Al deze elementen dragen bij tot de optimalisatie van uw website, en vooral tot verbeterde resultaten van uw onderneming!

Webhosting
Naast het ontwikkelen van uw website kunnen wij ook uw website hosten. Wij registreren desgewenst uw domeinnaam en zorgen ervoor dat uw website 24 uur per dag optimaal bereikbaar is. Onze complete hostingpakketen bieden voor elke website voldoende mogelijkheden, of het nu gaat om meerdere e-mail adressen, statistieken of MySQL databases. Ook dit is bij ons geen enkel probleem! Heeft u al een domeinnaam en een goede webhoster? Natuurlijk geen enkel probleem, de door ons ontwikkelde websites zullen ook hier natuurlijk prima functioneren.